فهرست مطالب

آفاق امنیت - پیاپی 52 (پاییز 1400)

فصلنامه آفاق امنیت
پیاپی 52 (پاییز 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/09/29
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رسول زارع زاده ابرقویی * صفحات 5-34

    نظریه امنیتی سازی یکی از نظریات معاصر حوزه مطالعات امنیتی است که با استمداد از فلسفه زبان و جامعه شناسی، درصدد تبیین چگونگی ظهور مسایل امنیتی و رفع آن ها می باشد. این نظریه که در ابتدا توسط مکتب کپنهاگ (به ویژه ویور) ارایه شد، به تدریج با معضلاتی روبرو گردید. به منظور رفع این معضلات، نسل جدیدی مطالعات پسا کپنهاگی شکل گرفت که درصدد ارتقای این نظریه برآمدند. مقاله حاضر با تکیه بر مطالعات اسنادی، درصدد توضیح و تبیین دیدگاه های یکی از این صاحب نظران این عرصه بالزاک می باشد. بالزاک با بهره گیری از آموزه های فوکو و بوردیو، به دنبال فهم جدیدی از امنیتی سازی است. از دید وی، امنیتی سازی فرایندی است که منتج از بازی های قدرت بوده و در تعامل میدان اجتماعی و عادت واره شکل می گیرد. این فرایند، هم می تواند گفتاری باشد و هم غیرگفتاری، هم عامدانه باشد و هم غیرعامدانه، قدرت انجام گری و انشا دارد ولی نه به مثابه یک عمل خودارجاع. هم چنین، تحلیل بالزاک از امنیتی سازی برروی نقش سه مولفه کلیدی توجه به مخاطب توانمند ساز، رابطه متقابل میان کارگزار امنیتی و بافت و درنهایت، نقش دیسپوزیتیف و نیروی ساختاربخش آن بر اعمال امنیتی تاکید دارد.

    کلیدواژگان: امنیتی سازی، پساکپنهاگی، مخاطب توانمندساز، بافت، دیسپوزیتیف
  • ناصر جمال زاده، حامد کیانی مجاهد * صفحات 35-76

    در سپهر سیاست ایران معاصر، «نفوذ» یکی از اصلی ترین مفاهیمی است که در مقام عمل، در هر برهه و مقطعی از تاریخ ایران، نوعی از مخاطره و تهدید منافع را برای جامعه و کشور ایران پدید آورده است. یکی از نخستین گام ها در مسیر مقابله با این پروژه (پروژه نفوذ خارجی)، کسب شناخت مطلوب از جوانب مختلف این مساله و واکاوی ماهیت شناسانه و راهبردسنجانه عقبه تاریخی جریان نفوذ است. </strong>با عنایت به این مهم، پژوهش حاضر با بهره گیری از روش «تحلیل مضمون» به بررسی مختصات پروژه نفوذ انگلستان در جریان نهضت مشروطه ایران (بین سال های 1906 تا 1913) با تکیه بر تحلیل مکتوبات صادرشده ازسوی وزیر مشاور در امور خارجه وقت انگلستان (ادوارد گری) در مورد ایران آن دوران، پرداخته است. یافته های این مقاله نشان می دهد که انگلستان در راستای بیشینه سازی منافع خود، بر پایه مجموعه ای از اصول نفوذگذاری، سیاست های هفت گانه ای را طراحی و آن ها را توسط عاملیت داخلی و خارجی خود، پیاده سازی کرده است. براساس نتایج این پژوهش، مخاطبین اصلی، ناظر، رقیب و پشتیبان، چهار دسته مخاطبی هستند که در فرآیند طراحی این سیاست ها، مدنظر نفوذگذاران قرار داشته اند.

    کلیدواژگان: نفوذ، انقلاب مشروطه، استعمار فرانو، انگلستان، ایران معاصر
  • ابراهیم برزگر *، محمدباقر خرمشاد، عباسعلی رهبر، عبدالرضا عالیشاهی صفحات 77-101

    مساله روابط اعراب و رژیم صهیونیستی را باید یکی از چالش های مهم سیاسی و امنیتی در جهان اسلام دانست. گذشته از تعهدات اعراب به آرمان های قدس به مثابه نخستین قبله گاه مسلمین، این مساله در طول تاریخ اهمیتی ملی گرایانه داشته است. تا پیش از جریانات منتهی به بیداری اسلامی، روابط میان اعراب و رژیم صهیونیستی در بهترین حالت، حول مسایلی هم چون طرح های صلح بوده است. در این میان، عربستان سعودی که به نوعی، خود را زمامدار جهان اهل سنت می داند، درخصوص مساله فلسطین همواره حمایت های ضمنی و تلویحی خود را نشان داد اما با ظهور محمد بن سلمان در مقام ولایت عهدی و بسط روابط خارجی به ویژه با آمریکا، مساله روابط با رژیم اشغالگر قدس به صورت جدی مطرح گردید و حتی در ادامه، با تلاش های ترامپ کشورهایی هم چون امارات و بحرین، جزو نخستین کشورهای خلیج فارس بودند که در سال 2020 به برقراری روابط رسمی دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی مبادرت نمودند. در این مقاله تلاش نویسندگان حول پاسخی مستدل به این سوال اصلی است که نقش عربستان سعودی به ویژه محمد بن سلمان در نفوذ رژیم صهیونیستی در خلیج فارس و برقراری روابط رسمی دیپلماتیک با اعراب این منطقه چیست؟ یافته های مقاله با استفاده از روش تحلیلی توصیفی و تیوری موازنه تهدید، نشان دهنده سه هدف کلان است. نخستین مساله، پوشش خلا حمایت های ترامپ پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا؛ دوم، اثبات شایستگی پادشاهی آینده سعودی ها در ازای عادی سازی روابط با صهیونیست ها و تحقق طرح معامله قرن و سوم، تغییر نگاه ها و رویکردهای نخبگان ابزاری و فکری نسل جدید رهبران عرب در قبال رژیم صهیونیستی با تاکید بر زوال ناسیونالیسم عربی. پیامدهای امنیتی، نظامی و حفاظتی این مساله نیز در سه سطح موردبررسی قرار خواهد گرفت.

    کلیدواژگان: عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی، خلیج فارس، جهان اسلام، وهابیسم، محمد بن سلمان
  • امیررضا جعفری هرندی، عباس کشاورز شکری*، شهره پیرانی صفحات 103-129

    آمریکا همزمان با اشغال نظامی عراق، اقدام به ایجاد ساختارهایی در ابعاد چهارگانه نظامی امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اجتماعی کرد. دیری نپایید که این اقدامات اثر خود را بر امنیت ملی عراق گذاشت. هدف از نگارش این مقاله بررسی ساختارسازی آمریکا در عراق در ابعاد چهارگانه مذکور و نقش آن بر امنیت ملی این کشور است. روش انجام این پژوهش از نوع تحلیل اسنادی بوده و گردآوری داده ها با ابزار فیش برداری کتابخانه ای و ازطریق مطالعه کتب، نشریات تخصصی، مقالات اینترنتی، پایان نامه های دانشجویی و پژوهش ها و گزارش های ارگان های رسمی جمهوری اسلامی ایران پیرامون این موضوع است.یافته های این تحقیق بیانگر آن است که آمریکا با ایجاد ساختارهای موثر در عراق، نفوذ خود را در این کشور نهادینه و تعمیق سازد و مسیری ایجاد نماید تا استقلال و امنیتی ملی عراق در رهان و گرو تامین منافع آمریکا قرار گیرد. در این راستا در بعد نظامی امنیتی، آمریکا اقدام به تاسیس نهادهایی چون پلیس و ارتش عراق، وزارت دفاع، نیروهای مرزبانی و نیروی دفاع مدنی عراق کرد. در بعد سیاسی، تشکیل شورای حکومت انتقالی، ایجاد شوراهای استانی و کمیساریای عالی مستقل انتخابات توسط آمریکا ایجاد شد. این در حالی است که در بعد اقتصادی، ساختارسازی در حوزه انرژی، ایجاد صندوق توسعه عراق، احیای بانک مرکزی و تاسیس بانک تجارت عراق ازجمله نهادهای اقتصادی ایجادشده توسط آمریکا هستند. مهم ترین نهادی که آمریکا در بعد فرهنگی اجتماعی در عراق ایجاد نمود، ساختارهای مبتنی بر جامعه مدنی به ویژه سمن هاست.

    کلیدواژگان: عراق، آمریکا، ساختارسازی، امنیت ملی
  • محمدرضا فراتی، افشین زرگر، میرابراهیم صدیق * صفحات 131-156

    غرب آسیا ازجمله مناطقی است که کشورهای آن نسبت به سایر مناطق جهان، روند دولت ملت سازی موفقی را طی نکرده اند. از مهم ترین دلایل این مساله، می توان به ساختگی بودن اکثر کشورهای غرب آسیا و سربرآوردن آن ها از قراردادهای بعد از جنگ جهانی اول و به تبع آن، عدم انطباق دولت با ملت اشاره کرد؛ بنابراین هم نقشه جغرافیایی و وضعیت مرزها و هم حکومت این کشورها، توسط قدرت های خارجی شکل گرفت. عراق نیز به همین دلایل همواره با عدم تجانس قومی مذهبی، سلطه همراه با سرکوب گروه اقلیت بر سایر گروه ها و درنتیجه با تنش و بی ثباتی مواجه بوده است. این مساله را با این سوال می توان بررسی کرد که دولت ملت سازی در عراق بعد از سقوط صدام با چه چالش ها و آسیب هایی مواجه بوده است؟ فرضیه این است که چالش های داخلی و خارجی مختلفی؛ مانند وجود شکاف های قومی، مذهبی و نژادی، عدم شکل گیری و تثبیت هویت ملی و مداخلات خارجی، باعث عدم دست یابی به دولت ملت سازی موفق در عراق شده است. هدف پژوهش حاضر بررسی آسیب شناسانه روند دولت ملت سازی در عراق بعد از سال 2003 به منظور ارایه راه کاری در این زمینه است. مقاله حاضر از نوع توصیفی تبیینی است و اطلاعات و داده ها با روش کتابخانه ای جمع آوری شده است. یافته ها نشان می دهد که بعد از سقوط صدام، اشباع سرزمینی، همبستگی و یکپارچگی ملی و ثبات سیاسی در عراق تامین نشده است.

    کلیدواژگان: غرب آسیا، دولت ملت سازی، شکافهای قومی و مذهبی، اشباع سرزمینی، عراق
  • وحید دهنوی، مصطفی تقی زاده انصاری*، فتح الله رحیمی صفحات 157-180

    زمانی که بحران بین المللی به شرایط اضطراری رسیده باشد و موجبات ایجاد اصطکاک در موازین حقوق بین الملل و مفاد منشور را فراهم آورد، بازیگران بین المللی با رویکردهای متفاوت و تفاسیر مختلف از بحران، تحت لوای حقوق بین الملل به مداخله در آن می پردازند. در دوران پسا وستفالیایی، نقش موثر قدرت و امنیت ملی در نظام بین الملل به پشتوانه توان نظامی، حقیقت کتمان ناپذیر جامعه بین المللی است؛ ازاین رو وضعیت حاکم بر سوریه، موجبات تقابل حفظ منافع ملی از یک طرف و رعایت هنجارهای حقوقی بین المللی را از طرف دیگر فراهم کرده است. اما مساله ای که مطرح می شود این است که اقدامات جمهوری اسلامی ایران در سوریه به لحاظ ابعاد حقوقی امنیتی تا چه میزان مشروع و مطابق موازین حقوق بین الملل است. در این مقاله با استفاده از روش توصیفی تحلیلی به تحلیل این مساله پرداخته شده که فرضیه آن نشان می دهد، حضور نظامیان جمهوری اسلامی ایران، ارایه خدمات مستشاری به ارتش سوریه و هم چنین هدف قراردادن مواضع داعش در خاک سوریه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را می توان در قالب دعوت به مداخله و دفاع مشروع تبیین کرد.

    کلیدواژگان: دفاع مشروع، دعوت به مداخله، بحران سوریه، جمهوری اسلامی ایران، امنیت ملی
  • فتح الله کلانتری*، پیمان کاویانی فر صفحات 181-201

    وضع موجود آسیای مرکزی و قفقاز با توجه به تکثر پویش های فروملی، درون منطقه ای، بین منطقه ای و فرامنطقه ای، دربردارنده فرصت ها و تهدیدهای قابل توجهی برای ایران است. قفقاز جنوبی بستر و پهنه شکل گیری پویش های تهدیدزای متنوعی علیه امنیت و ثبات ملی جمهوری اسلامی ایران است که برخی از آن ها ضریب تهدیدزایی فزاینده ای نیز دارند. شناسایی پویش های تهدیدزای منطقه قفقاز جنوبی علیه امنیت ملی ج.ا.ایران به عنوان مساله محوری این پژوهش درنظرگرفته و تلاش شد با اولویت بندی این تهدیدات در منطقه، راه کارهای بهینه ای جهت مقابله با آن ارایه شود. سوال اصلی این است که مهم ترین پویش های تهدیدزای متوجه جمهوری اسلامی ایران ازطریق قفقاز جنوبی کدامند و راه کارهای ایران برای مهار آن ها چیست؟ روش پژوهش، کیفی کمی (آمیخته) است. نتیجه کلی حاصله اینکه در قفقاز جنوبی تهدیدهای امنیتی و اقتصادی/ژیواکونومیکی، اولویت بالاتری دارند. اهم راه کارهای پیشنهادی پژوهش عبارتند از ارتقای همکاری ها با قدرت های آسیایی، اولویت دادن به پروژه های زیرساختی فرامرزی مختلف برای مقابله با تخلیه ژیوپلیتیکی، برپایی دفتر بررسی نیازهای فنی مهندسی کشورهای منطقه، استفاده از توان فنی و مهندسی بومی برای رفع نیازهای فنی مهندسی کشورها و سرانجام، فعال سازی ظرفیت های دیپلماسی دفاعی.

    کلیدواژگان: امنیتی سازی، جمهوری اسلامی ایران، راهبرد امنیتی، قفقاز جنوبی، مجموعه امنیتی
  • امین کاظمی دوبخشری، مهدی زیبائی*، بهنام سرخیل صفحات 203-225

    بیداری اسلامی که در سال 2011 اکثر کشورهای عرب را در غرب آسیا و شمال آفریقا دربرگرفت، منطقه را وارد مرحله نوینی کرد که به طور توامان، متضمن تغییر نظم و رفتار برخی از بازیگران منطقه ای بوده است. در این ارتباط، امارات متحده عربی سعی دارد علی رغم کاستی های ذاتی برای ظاهرشدن به عنوان یک بازیگر بزرگ، در پرتو تحولات ناشی از بیداری اسلامی مذکور در قامت یک بازیگر منطقه ای ظاهر شود. مداخله نظامی امارات در بحرین، همکاری نظامی آن با نیروهای ناتو در سرنگونی رژیم قذافی، حضور در حمله ایتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا به بهانه و ادعای مبارزه با داعش، مشارکت فعال در ایتلاف نیروهای عربی حمله کننده به یمن، آشکارشدن مواضع خصمانه آن نسبت به قطر پس از افشای محتویات رایانامه سفیر این کشور در آمریکا و...، نشانه هایی از تغییر رفتار امارات در شرایط جدید و عزم راسخ دولت مردان این کشور برای ارتقای جایگاه آن به مقام یک بازیگر منطقه ای است. نوشتار حاضر قصد دارد در چارچوب نظریه ریالیسم تهاجمی، گام بلند امارات متحده عربی را برای تبدیل شدن به بازیگر منطقه ای در خاورمیانه جدید، موردبررسی قرار دهد.

    کلیدواژگان: سیاست خارجی، امارات، بیداری اسلامی، خاورمیانه جدید، تغییر
|
  • Rasoul Zarezadeh Abarghouee* Pages 5-34

    Security theory is one of the contemporary theories in the field ofsecurity studies using the philosophy of language and sociology, seeks to explain how security issues arise and solve them. This theory, first proposed by the Copenhagen school (especially Weaver), gradually encountered problems. In order to solve these problems, a new generation was formed - post-Copenhagen studies - which sought to promote this theory. The present article, based on documentary studies, seeks to explain the views of one of these experts in this field - Balzac. Using the teachings of Foucault and Bourdieu, Balzac seeks a new understanding of security. In his view, security is a process that results from power games and is formed in the interaction of social and habitual fields. This process can be both verbal and non-verbal, both intentional and unintentional. It has the power to do and write, but not as a self-referential act. Balzac's analysis of security also emphasizes the role of the three key components of empowering audience attention, the relationship between the security agent and the context, and finally, the role of the dispositive and its structuring force in security practices.

    Keywords: Piety, National Security: National Strength, National Power, Divine Tradition
  • Naser Jamalzadeh, Hamed Kiani Mojahed* Pages 35-76

    In the area of contemporary Iranian politics, "influence" is one of the main concepts that at any point in history of Iran, has created a kind of risk and threat to the interests of Iranian society and country in practice. One of the first steps in confronting this project (external infiltration project) is to gain a favorable understanding of the various aspects of this issue and to analyze. With respect to this matter, the present study uses the "content analysis" method to examine the coordinates of the British influence project during the Iranian constitutional movement (between 1906 and 1913) based on the analysis of letters issued by the previous British Foreign Secretary. (Edward) has dealt with Iran at that time. The findings of this paper show that in order to maximize its interests, the UK has designed seven policies based on a set of influence principles and implemented them through its internal and external agency. According to the results of this study, the main audience, observer, competitor, and supporter, are four categories of the audience that in the process of designing these policies, the influencers have been considered the nature and strategy of the historical obstacle of the infiltration process.

    Keywords: Influence, Constitutional Revolution, Colonization, England, Contemporary Iran
  • Ebrahim Barzegar*, MohammadBagher khorramshad, AbbasAli Rahbar, Abdolreza Alishahi Pages 77-101

    Meanwhile, Saudi Arabia as is a kind of ruler of the Sunni world, has always shown its tacit support for the Palestinian issue, but with the emergence of Muhammad bin Salman as a Crown prince and the expansion of foreign relations, especially with the United States, the issue of relations was seriously discussed with Israel, and even with Trump's efforts, countries such as the UAE and Bahrain were among the first countries in the Persian Gulf to establish formal diplomatic relations with Israel in 2020. In this study,the authors try to find an answer to this question: What is the role of Saudi Arabia, especially Muhammad bin Salman, in the syndrome of Israeli influence in the Persian Gulf and the establishment of formal diplomatic relations with the Arabs of this region? The Findings of article by using descriptive analytical method and threat balance theory show four major goals and consequences of security-military and defense. The first issue; Covering the vacuum of Trump support after the defeat in the US presidential election is the second; Proof of eligibility for the future kingdom of the Saudis in exchange for normalizing relations with the Zionists and realizing the deal of the century, Third; Changing the views and approaches of the instrumental and intellectual elites of the new generation of Arab leaders towards Israel with an emphasis on the decline of Arab nationalism. The security, military and defense implications of this issue will also be examined at four levels

    Keywords: Offensive Intelligence, Intelligence Superiority, FieldAwareness, Dominant Knowledge
  • Amir Reza Jafari Harandi, Abbas Keshavarz Shekari*, Shohreh Pirani Pages 103-129

    Simultaneously with the military occupation of Iraq, the United States established structures in four dimensions: military-security, political, economic and cultural-social. It did not take long for these measures to have an impact on the national security of Iraq. The purpose of the present research is to examine the structure of the United States in Iraq in the four dimensions mentioned and its role on the national security of this country. The method of this research is documentary analysis and data collection is done with the help of library filing tools and by reading books, specialized journals, online articles, student dissertations, and researches and reports of official bodies of the Islamic Republic of Iran on this subject. The findings of this study indicate that the United States, by creating effective structures in Iraq, will institutionalize and deepen its influence in this country and create a way for the independence and national security of Iraq to be held hostage to US interests. In this regard, in the military-security dimension, the United States established institutions such as the Iraqi police and army, the Ministry of Defense, the Iraqi Border Forces and the Iraqi Civil Defense Force. Politically, the United States created the Transitional Government Council, the Provincial Councils, and the Independent High Electoral Commission. In the economic dimension, energy structure, the creation of the Iraqi Development Fund, the revival of the Central Bank and the establishment of the Commercial Bank of Iraq are among the economic institutions created by the United States. The most important socio-cultural institution that the United States established in Iraq is civil society-based structures, especially the Samanids..

    Keywords: Structure Building, National Security, United States of America, Iraq
  • mohammad reza forat, Afshin Zargar, Mirebrahim Siddigh* Pages 131-156

    The Middle East is one of the regions whose countries have not undergone a successful nation-state-building process compared to other parts of the world. One of the most important reasons for this is the fabrication of most Middle Eastern countries and their withdrawal from post-World War I treaties and the consequent non-compliance of the government with the nation. . Thus, both the geographical map and the state of the borders, as well as the government of these countries, were formed by foreign powers. For these reasons, Iraq has always faced ethnic and religious heterogeneity, domination with the suppression of minority groups over other groups, and as a result, tension and instability. Even after the fall of Saddam Hussein and the beginning of the democratization process, the country has faced fundamental challenges to state-nation building. This question can be examined by asking what challenges and harms the nation-building in Iraq has faced since the fall of Saddam. The hypothesis is that various internal and external challenges, such as ethnic, religious, and racial divisions, lack of national identity formation, and foreign intervention, have prevented successful nation-state building in Iraq.

    Keywords: West of Asia, Nation-State, Ethnic, religious divisions, Territorial saturation, Iraq
  • Pages 157-180

    The International actors with different approaches and different interpretations of the crisis, intervene under the banner of international law when the international crisis when it reaches a state of emergency and causes friction in the norms of international law and the provisions of the Charter;. In the post-Westphalian era, the effective role of power and national security in the international system, backed by military might, is the undisputed truth of the international community. Thus, the current situation in Syria has led to a confrontation between the protection of national interests on the one hand and the observance of international legal norms on the other hand. But the question that arises is to what extent the actions of the Islamic Republic of Iran in Syria are legitimate in terms of legal-security dimensions and in accordance with the standards of international law. In this article, using a descriptive-analytical method, this issue is analyzed, which shows its hypothesis; The presence of the military of the Islamic Republic of Iran and the provision of advisory services to the Syrian army, as well as the targeting of ISIS positions on Syrian territory by the Islamic Revolutionary Guard Corps, can be explained in the form of calls for the intervention and legitimate defense.

  • Fathollah Kalantari*, Peyman Kavianifar Pages 181-201

    Historically, security developments in the South of Caucasus have had a direct impact on Iran's national security interests. The Southern Caucasus is reason for the formation of various threatening movements against the security and national stability of the Islamic Republic of Iran, some of which have an increasing threatening coefficient. Identification of threatening dynamics in the South Caucasus region against the national security of the Islamic Republic of Iran was considered as the central issue of this study and an attempt was made to prioritize these threats in the region to provide optimal solutions to deal with it. The main question is;” what are the most important threats to the Islamic Republic of Iran through the South Caucasus and what are Iran's strategies to curb them? “ The research method is qualitative-quantitative (mixed). The overall result is that security and economic / geoeconomic threats have a higher priority in the South Caucasus. The most important research strategies are to enhance cooperation with Asian powers, prioritize various cross-border infrastructure projects to deal with geopolitical depletion, establish a technical-engineering needs assessment office in the region, use local technical capacity and engineering to meet the technical-engineering needs of countries and finally Activation of defense diplomacy capabilities.

    Keywords: Security, Islamic Republic of Iran, Security Strategy, Southern Caucasus, Security complexity
  • Amin Kazemi Dobakhshari, Mehdi Zibaee*, Behnam Sarkhil Pages 203-225

    Following an agreement reached in 2015 on Iran's nuclear program and the regulation of the joint comprehensive plan of action (JCPOA), it was decided that all Security Council sanctions against Iran would be lifted with the adoption of a resolution by this body. However, in August 2020, the United States of America, which had previously terminated its membership in the JCPOA by formally withdrawing from it, claimed that Iran had violated its JCPOA commitments and called for the activation of the Snapback and reimposition of International sanctions. This US action, sparked debates about its legal legitimacy. Accordingly, the present study was written in order to answer the question of how legitimate is the US action in activating the snapback from the perspective of the principles and rules of international law? The results of the authors' descriptive-analytical studies, based on library sources and the analysis of relevant documents, confirm that JCPOA is a political agreement independent of Resolution 2231, and that the United States is no longer a "participating State of JCPOA" after withdrawing from this document and as a result, it lacks the legal authority to activate the snapback mechanism. In addition, the continuation of unbridled unilateralism in this country offers no other perspectives to the international community, other than weakening of the United Nations and the creation of international anarchy.

    Keywords: Foreign Policy, UAE, Islamic Awakening, New MiddleEast, Change